Over ons

SMN Post is onderdeel van Sneltransport Midden Nederland B.V. Sinds 1998 zijn wij actief als post- en koeriersbedrijf. Ons klantenbestand groeit nog steeds en inmiddels werken we voor ondernemingen in vele branches. Ook onze eigen organisatie heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Wij geven daarbij mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt een volwaardige positie in onze maatschappij.

Werk is belangrijk voor mensen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend
SMN Post heeft werkplekken voor mannen en vrouwen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Werk is van invloed op hun ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid en gevoel van zelfrespect. Zij zijn waardevolle medewerkers voor SMN Post. Door hun hoge verantwoordelijkheidsgevoel en aanleg om heel precies en foutloos te werken. Onze twee voormannen bieden hen daarbij de begeleiding die daarvoor nodig is. Dankzij de samenwerking met u zijn wij in staat om hen een betaalde werkomgeving te bieden. Zo kunnen zij met trots volwaardig deelnemen aan onze maatschappij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als organisatie kunt u op eenvoudige wijze een directe bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eenvoudigweg door uw geadresseerde post, door de medewerkers van SMN Post te laten verspreiden. Veel ondernemingen in de regio zijn u al voorgegaan en gezamenlijk zorgen zij er voor dat SMN Post kansen kan bieden voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Maakt u gebruik van onze diensten dan leveren we samen op eenvoudige wijze een bijdrage aan het creëren van banen voor mensen voor wie betaald werk niet zomaar gegeven is.